Menu

Agona b.v. is lid van Techniek Nederland.
Techniek Nederland
Techniek Nederland en haar leden hebben oog voor maatschappelijke behoeften en willen een actieve bijdrage leveren aan maatschappelijke thema's als veiligheid, energiebesparing, duurzaamheid en vergrijzing.

Agona BV Logo

Projecten van Agona b.v.

ADO Den Haag stadion.
ADO Den Haag In 2007 de gehele bekabeling en verdeelinrichtingen geplaatst t.b.v. van de ground control. Tevens t.b.v. de crowd control een omvangrijk UPS systeem geleverd, geplaatst en aangesloten. Dit alles is gerealiseerd in samenwerking en naar voile tevredenheid met de firma ETB Vloodorp en de firma Weight Pack.

Van der Burg + Bol Vleeswaren in Den Haag.
Van der Burg + Bol In 2007/2008 een gehele renovatie aan de elektrische installatie uitgevoerd. Alsmede het aanbrengen van een nieuw data netwerk en een compleet camera beveiliging systeem.

Galtee Meat in Den Haag.
Galtee Meat Een vleesverwerkende industrie waar Agona b.v. de nieuwbouw in 1992 heeft gerealiseerd en tot 2009 alle uitbreidingen en onderhoud heeft verzorgd.

Vollebregt VIeeswaren in Zoetermeer.
Vollebregt VIeeswaren Sinds 2005 verzorgd Agona b.v. alle uitbreidingen en onderhoudswerkzaamheden in deze vleesverwerkende industrie.

Hofstede Meerzigt in Zoetermeer.
Hofstede Meerzigt Hofstede Meerzigt te Zoetermeer. Een monumentale herenboerderij welke in 2006/2007 geheel is gerestaureerd het hoofdgebouw doet nu dienst als kantoor. Terwijl de stal en de hooibergen nu een horeca bestemming hebben. Agona b.v. heeft hier de complete elektrische installatie, datanetwerk, beveiliging installatie en brandmeldinstallatie aangebracht.

Duitse evangelische gemeinde in Den Haag.
Duitse evangelische gemeinde In 2000/2001 heeft Agona b.v. in deze kerk de elektrische installatie gedeeltelijk vervangen en nieuwe verlichting aangebracht.

Kerk Jacobus de Meerdere aan de Parkstraat in Den Haag.
Jacobus de Meerdere Hier is Agona b.v. vanaf 2002 tot heden bezig om in fases de gehele elektrische installatie te vervangen.

Pastorie Willemstraat in Den haag.
Pastorie Willemstraat Pastorie Willemstraat Den haag. In 2007 De gehele elektrische installatie vervangen op de begane grond en de eerste verdieping. Een nieuwe beveiligingsinstallatie en een deurvideo installatie aangebracht.

Onze Lieve Vrouw Onbevlekt ontvangen in Den Haag.
Onze Lieve Vrouw Onbevlekt ontvangen In 1993 t/m l995 de gehele elektrische installatie vervangen. In 2007 een centraal noodverlichtingsysteem aangebracht functionerend over de bestaande pendel armaturen in de kerk.

Kerk OLV Hemelvaart in Heemstede.
OLV Hemelvaart In 2007/2008 de oude bestaande verlichting gedemonteerd. Een passend lichtadvies uitgebracht en aan de hand daarvan nieuwe armaturen geleverd, geplaatst en aangesloten

Scheepvaarthuis in Amsterdam.
Scheepvaarthuis In 2007/2008, in totaal ca 150 historische armaturen in Amsterdamse stijl gedemonteerd in het atelier gerestaureerd en op locatie weer gemonteerd.

De Krijtberg R.K. Kerk St. Franciscus Xaverius in Amsterdam.
Krijtberg In 1998/2000 gehele renovatie van de elektrische installatie in de kerk.
In 2004 het aanbrengen van een centrale noodverlichting installatie welke functioneert over de aanwezige kroonluchters in de kerk.

Tuschinski theater in Amsterdam.
Tuschinski theater In 2000/2001 het restaureren van 960 armaturen in de verschillende stijlen van de Amsterdamse school, jugendstil en art deco. Het merendeel van de armaturen in gedemonteerd en in het atelier gerestaureerd. Diverse armaturen die te groot van omvang waren zijn op locatie gerestaureerd.

Reguliersgracht 63 in Amsterdam.
Reguliersgracht In 2002/2003 complete renovatie van de elektrische installatie van dit monumentale pand.

Oude kerk in Scheveningen.
Oude kerk Aan het eind van keizerstraat heeft Agona b.v. in 2005 t/m 2007 in fases de elektrische installatie vervangen, een ontruimingsinstallatie en een noodverlcihting installatie aangebracht.